De “Notenkrakers”

Na enige jaren afwezigheid heeft Accordia sinds mei 2015 weer een heuse beginnersgroep. Een groep met de treffende naam “De Notenkrakers”!

Deze groep die in het leven is geroepen voor in eerste instantie de beginnende accordeonist, staat onder de enthousiaste leiding van Rianne Kersten-Ruffini. De groep biedt mogelijkheden voor accordeonisten met een muzikale achtergrond van minimaal anderhalf tot twee jaar die het leuk vinden om samen met anderen in orkestvorm muziek te maken.

De groep speelt lichte, goed in het gehoor liggende muziek welke in een ontspannen sfeer en met een vrolijke noot wordt ingestudeerd! Hierbij worden de echte beginners ook extra ondersteund door mensen die al iets langer binnen de vereniging spelen.Uiteraard is het altijd mogelijk, bij voldoende niveau, om door te groeien naar het orkest van de vereniging.

Nog niet zolang accordeonist, maar wel interesse om samen met anderen muziek te maken? Kom dan gerust en natuurlijk geheel vrijblijvend eens luisteren. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.