Playin 2022

Accordeonvereniging “Accordia” Kerkrade is daarom dit jaar jullie gastheer. Samen met zoveel mogelijk accordeonisten willen we jullie een muzikale dag laten beleven die o.a. onder leiding staat van Wendy Remans en accordeonvirtuoos Dominique Paats uit Maastricht !!

Accordeon Orkest “Swentibold” is in 2017 in samenwerking met Accordeonvereniging Accordia Kerkrade gestart met de organisatie van een Play-in. Het idee is toen ontstaan deze jaarlijks  terug te laten keren in Kerkrade of Guttecoven

Na een dag repeteren zullen we als afsluiting een mini concertje geven voor familie, vrienden en andere belangstellende.

PROGRAMMA :
9.00 uur   Aankomst
10.00 uur Start spelen
17.00 uur Slotconcertje voor vrienden en familie

Om ongeveer 18:00 uur is deze muzikale dag afgelopen en kun je met een ervaring rijker weer naar huis.

De kosten voor deze dag zijn slechts 25,00 euro, inclusief de bladmuziek ,een heerlijke lunch met koffie en thee en als klapstuk ook nog een miniconcert van Dominique Paats!!
Wil je graag deelnemen maar heb je (nog) geen inschrijfformulier ?
Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze secretaris via jolandalardinois@online.nl of onze voorzitter majkersten@online.nl

We zullen dan zorgen dat het aanmeldingsformulier z.s.m. jou kant op komt.
Inschrijven kan in principe nog tot uiterlijk 1 oktober.

Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt onder vermelding van “PLAY-IN 2022” en je naam op bankrekening nummer NL66RABO 0151775834 t.n.v. Accordeonvereniging Accordia Kerkrade   Als het aanmeldingsformulier en de betaling binnen is, sturen we je z.s.m. de bladmuziek toe.

Heb je nog vragen……..stel ze gerust! op een van bovenstaande emailadressen, we helpen je graag verder.                       
Deelnemers Playin Kerkrade 2018